Hvorfor vælge Fagsprog?

Kompromisløs kvalitet

I Fagsprog er kvalitet en del af vores DNA. Derfor har vi en agil struktur, der gør det muligt at give den bedst kvalificerede translatør opgaven – hver gang. Vi benytter kun certificerede translatører, og når en tekst er oversat, kvalitetssikrer vi den ved at anvende korrekturlæsere med det pågældende sprog som modersmål.

Fleksibilitet og høj service

Vi arbejder, når du har brug for det. Derfor kan vi tilbyde hurtig levering. Kompetent service og rådgivning er hos os en selvfølgelighed, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring.

Intet tungt administrativt setup

Vores struktur gør det muligt at levere et optimalt produkt til rimelige priser. Vi har klare aftaler og et tæt samarbejde med de dygtigste translatører på det fagsproglige område. Derfor kan vi hurtigt skrue op og ned for kapaciteten, uden at det går ud over kvaliteten.

Styr på formalia og etik

Du kan være helt tryg ved at overlade vigtige dokumenter i vores hænder. Vores translatører har tavshedspligt, og alt materiale behandles fortroligt. Kravene i GDPR-lovgivningen opfylder vi naturligvis også. Og vi er medlem af Translatørforeningen og underlagt foreningens etiske regelsæt. Læs regelsættet og vores persondatapolitik.

Certificerede oversættelser

Vores translatører certificerer (bekræfter) oversættelser, der skal have retskraft over for danske og udenlandske myndigheder. Er der behov for det, sørger vi også for at få oversættelsen legaliseret hos Dansk Erhverv/notaren og Udenrigsministeriet.

Mere end 40 års erfaring og stadig førende

Nye opgaver løses på baggrund af den viden og erfaring, som Fagsprog har opbygget gennem årtier, og vores fokus på videreuddannelse sikrer, at vi stadig er førende.

FAGSPROG
Certificerede translatører
Kronprinsessegade 46E
1306 København K

T +45 33 15 28 88
M +45 29 25 87 17
fagsprog@fagsprog.dk